Nyhetsbrev 1, 2019

Hej

Årsstämma kommer att hållas 6e maj och vi kommer att återkomma med kallelse samt tid och plats.

Under tiden vill vi gärna påminna och informera om motioner ni vill ska  behandlas under årsstämman och valberedning inför val av styrelse.

 

Motioner
Styrelsen har beslutat att förlänga tidsfristen för inlämning av motioner till den 28e februari. Dessa kan antingen skickas på e-mail till brfgotthard4@gmail.com eller lämnas i styrelsens brevlåda som finns uppsatt i entrén på Östra Förstadsgatan 35 B.
 

 

Valberedning
Meddelande från Valberedningen - Jacob Wiström

Valberedningen har som uppgift att lämna förslag till samtliga personval i föreningen samt förslag till arvode.
Inför nästa föreningsstämma har arbetet med att finna lämpliga kandidater till följande poster nu påbörjats:

- Styrelseledamöter

- Suppleanter till styrelsen

- Valberedning

- Revisor

- Suppleanter till revisor
Önskar ni kandidera eller veta mera om någon av dessa poster, eller om känner ni någon annan som gör det? Kontakta i sådana fall valberedningen. Kom ihåg att om ni vill rekommendera någon annan så bör personen i fråga också vara underrättad om det.

Det går bra att höra av er via mail till jakobusmaximus@yahoo.com eller ringa till 0733-144222. Förslagen vill vi ha senast två veckor innan föreningsstämman för att kunna sammanställa ett förslag.

 

Metallåtervinning
Kärl för metallåtervinning finns nu på plats.
Vi tycker det är viktigt att vi våra sopor sorteras och att vi  bidrar till återvinning, så snälla ni, se till att rätt sopor hamnar i rätt kärl.

 

Lägenhetsförsäljning
Föreningen har sålt en av de tidigare hyresrätterna vilket innebär ett välkommet tillskott i föreningens ekonomi.

 

Renoveringar och reparationer
Då vi fått in flera synpunkter på att det utförs arbeten på tider som inte överensstämmer med våra ordningsregler så repeterar vi dessa här och ber er respektera tiderna för allas trevnad.

“Tänk på att visa hänsyn till omkringboende när du utför arbeten i lägenheten. Dessa får endast utföras under dagtid 08.00-18.00 samt lördagar 10.00–16.00 Ej söndag och röda dagar. “

 

 

Med vänliga hälsningar
Styrelsen, Brf Gotthard 4