Nyhetsbrev 2 2018

Stort tack till alla boende som underlättat framkomligheten på gården för hantverkarna samt att balkongerna är rensade, dessa kan nu besiktigas vid behov inför renoveringen.

Entreprenör: Sandå AB vår entreprenör, de kommer att använda gårdsrummet till sitt fikarum under entreprenaden, toalett och förvaring av deras material kommer att vara på gården.

Avisering för tillträde till lägenheterna: Sandå AB kommer avisera i trappan vilken vecka de kommer att påbörja arbetet samt i er brevlåda 2 dagar innan de behöver tillgång till er lägenhet. Beräknad tidsåtgång/lägenhet 4- 5 arbetsdagar.

Tillgång till lägenhet: Ni har möjlighet att komma överens med Sandå, om vilket alternativ som passar er bäst:

  1. Lämna nyckeln till Sandå under åtgärden.
  2. Lämna nyckel till Sandå varje morgon 07.00, Sandå lägger nyckeln i brevlådan när de är klara för dagen ca 16.00.
  3. Själv vara hemma under dagen! Detta gäller då hela dagen då entreprenören är i behov av raster, att hämta material mm och behöver kunna komma och gå.
  4. Grannsamverkan gällande nycklar.

Projektledare: För Brf Gotthard 4 är Mats Påhlsson. Huvudansvarig från styrelsen är Birgit Noelle.

Lokaler: Samtliga lokalhyresgäster har fått personlig information om entreprenaden av styrelsen. De är positiva till kommande upprustning. Diskussioner pågår med butikerna om deras skyltning, trasiga lampor, klotter etc. 

Årsmöte kallelse: Delas ut enligt våra stadgar men reservera den 31/5 2018 klockan 18.00, plats Big Bowl Östra Förstadsgatan 32, Malmö

Ordningsregler: Dessa har uppdateras med följande nyhet, med start den 1/5 2018
Tillsyn/besiktning vid överlåtelse.  I samband med överlåtelse av bostadsrätt så sker en tillsyn/besiktning av lägenheten. Den utförs av föreningen via utsedd besiktningsman på Sekant. Besiktningen skall bokas av säljaren som vänder sig till Sekant för detta. Vid besiktningstillfället ska både säljare och köpare vara närvarande. Nycklar till lägenheten och övrigt lämnas över till köparen i samband med detta. För hyresgäster gäller protokoll som tidigare för besiktning vid avflyttning. Observera att den tillsyn/besiktning som många bostadsrättsföreningar gör i samband med att lägenheter byter innehavare enbart är till för föreningen, inte för köparen. 

Uppdaterade ordningsregler finns på hemsidan att ladda ner. Önskas dessa i pappersform meddela oss på brfgotthard4@gmail.com eller ring 0760 114949.

Valberedning: Anmäl ditt intresse till valberedninggotthard4@gmail.com. Samtliga representanter i styrelsen ska tillsättas. Nästa mandatperiod regleras av våra nya stadgar.

Tagg: Finns fortfarande några boende som ej kvitterat ut tagg till entrédörrar. Önskar ni kvittera ut dessa återkom på brfgotthard4@gmail.com eller ring 0760 114949.

Ändring av roller i styrelsen: Birgit Noelle övertar rollen som ordförande fr.o.m. 2018-04-02 fram till årsmötet 2018-05-31.  Maj Lis Gustafson övertar sekreterarrollen, Sebastian Anderson är ledamot. I övrigt inga förändringar.

Med vänliga hälsningar Styrelsen