Nyhetsbrev 2, 2019

Hej

Äntligen är det dags för årets andra nyhetsbrev! 

Styrelsen vill passa på att upplysa alla boende om följande:

 

Obehöriga i vår fastighet
Vi skulle vilja påminna samtliga om att aldrig släppa in obehöriga vår fastighet (även om de säger att de känner någon i fastigheten, hänvisa istället de till porttelefonen där de får invänta svar). Var också noga med att portar och grindar är stängda och låsta.

 

Cykelparkering
Parkering av cyklar, el-cyklar och lådcyklar ska ske på anvisad plats, dvs. där det finns cykelställ uppställda eller markerat med skylt. Det kommer även att sättas upp en skylt för cykelparkering på fasaden jämte trappnedgången.

 

Trädgårdsgrupp
För allas vår trevnad skulle vi på sikt vilja piffa till vår innergård, men då behöver vi vara några stycken som hjälps åt. Är ni intresserade av att i framtiden vara med i vår trädgårdsgrupp och se till att gården underhålls och ser trevlig ut, anmäl er gärna genom att skicka mail till styrelsen med rubriken trädgårdsgrupp. 

 

Förändring av gården
Vi i styrelsen tittar på att göra lite förändringar av vår gårdsyta och tar gärna emot synpunkter och ideer. Söndag den 25e augusti, klockan 18.00 är ni välkomna på fika på gården så berättar vi mer.
Meddela gärna om ni kommer på e-mail eller på telefon  0760-11 49 49 så vi kan planera för antal deltagare.

 

Entreprenaden
Vi har inlett besiktning av entreprenaden där styrelsen fortfarande har  mycket jobb kvar. Vi kommer att behöva hjälp från samtliga boende att svara oss om eventuella fel med fönster (målning och läckage) samt att samtliga spröjsar går att ta av och sätta tillbaka. Svar till brfgotthard4@gmail.com
Vi kommer också, om möjligt, knacka på hos er och stämma av personligen.

 

Brf Gotthard 4 styrelse
Styrelsen som valdes vid årsstämman i maj 2019 består nu av:
Sebastian Andersson  - Ordförande Ingemar Rosberg - Ledamot
Hannah Nilsson - Ledamot Christoffer Toft - Ledamot
Lotta Videklint - Ledamot
Irjana Filipovic - Suppleant
Kalle Blomgren - Suppleant

Behöver ni komma i kontakt med styrelsen går det bra via telefon: 0760-11 49 49 eller e-mail: brfgotthard4@gmail.com. Det går även att lägga meddelanden i vår brevlåda på Östra Förstadsgatan 35B.


Vi önskar er en fortsatt trevlig sommar, 
Styrelsen Brf Gotthard 4